Haber

MHP milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora: Siyaset, devlet desteğinin aracı mekanizmasıdır

Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA) –Özel bir pastanede düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile toplantıya gelen Zuhal Karakoç Dora yaptığı konuşmada, “6 Şubat Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileriz. , yaralılarımıza acil şifalar, tüm vatandaşlarımıza başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Siyasetin devlet ile vatandaş arasında bir aracı mekanizma olduğunun altını çizen Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“12 Şubat’ı yaşadık ve alnımız açık ayrıldık. Herhangi bir takviye olmadan kendimiz yaptık ve başardık. Aynı anda diğer şehirlerin yardımına koştuk, biz böyle bir toplumuz. Yaşadığımız felakette bunu bir kez daha gösterdik. Ama tabii ki döngü o zamanki dönem değil. Devletimizin gücünü tüm kurumlarıyla gördüğümüz ve hissettiğimiz bir çağdayız. Siyaset bunun aracı mekanizmasıdır. Hizmetlerin hızlı bir şekilde katma değere dönüştürülerek Kahramanmaraş’ın kalkınması için yapılacak yatırım ve projelerin dönüştürülmesi noktasında aracı bir mekanizmadır. Siyasette halkın yetkisini alarak bunu yapmaya yetkim olmasa da bürokrat olarak 10 yılı aşkın süredir yaptıklarımız çok şükür sahada da malum” dedi.

Meclis’in milli iradenin simgesi olduğunu hatırlatan Dora, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Hem sizlerin hem de başta Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz olmak üzere siz değerli basın mensuplarımızın ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bugün, milli iradenin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gündür. Milli Mücadele devam ederken Türk Milletinin iradesini en zor koşullarda temsil eden TBMM’nin açılışı hepimiz için bir yıl dönümüdür.”

Türkiye’de birçok afet bölgesinde görev yaptığını belirten Dora, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“6 Şubat’ta Asrın Felaketi’nin ilk anından itibaren bölgeye gerekli yardım ve hizmetlerin ulaştırılması için tüm imkanları seferber ettik. İlk yetmiş iki saatte Kahramanmaraş’a yapılan yardımları yönlendirmekten arama kurtarma çalışmalarının uyumuna kadar her bireye ulaşmak için bir şeyler yapmaya çalıştım. 11 ilimizde kimsenin hakkını gasp etmeden her vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık ama önceliği Kahramanmaraş’a vererek hareket etmek zorunda kaldım çünkü Türk milliyetçisi olduğum kadar Kahramanmaraşlı’yım. İlk üç gün AFAD Uyum Merkezi’nde canlı olarak durumu takip ederek elimizden geldiğince eksiklikleri gidermeye çalıştık.”

Çok güzel ve özel bir grupla çalıştığını ifade eden Zuhal Karakoç Dora, partisi teşkilat mensuplarına teşekkür ederek son olarak şu sözleri kullandı: “Öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Hikmetli Önderimiz Dr. Devlet Bahçeli başkanlığındaki Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs seçimlerinden galip çıkacağız.Yüce milletimiz her zaman yüksek iradesiyle devletin bekasından yana olmuştur.Milletimizin yaptığı saha ziyaretlerinde de şahit oluyoruz. sayısı belli olmayan bir tablodan yana olmayacaklarını, Cumhur İttifakından yana olduklarını” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu